Met Maklr houd je de regie in handen tijdens de verkoop van jouw nieuwbouw­project

Wij bieden klanten een heldere en gemakkelijke online omgeving om zich in te schrijven voor jouw nieuwbouwproject.

De klantreis in Maklr

De klant verdient alle aandacht, ook digitaal. Onze online omgeving is van de grond af aan opgebouwd met gebruiksvriendelijkheid als hoogste prioriteit. Jouw klant kan zijn droomwoning straks kopen door een overzichtelijk stappenplan te volgen. 

Digitaal waar het kan, fysiek waar het nodig is

Maklr neemt jou onnodig werk uit handen terwijl de klanttevredenheid alleen maar groter wordt. Richt gemakkelijk je eigen vertrouwde verkoopproces in met de extra hulp van de Maklr tools.

Altijd up-to-date

Bekijk in een oogopslag wat de status is van je project door middel van ons unieke online dashboard. Maak aan de hand van projectdata razendsnel gefundeerde beslissingen over prijsvorming of marketing.

Verlaag het risico op afvallers

Maklr helpt bij het optimaal verdelen en toewijzen van woningen op basis van een eigen algoritme. Wil je de verdeling zelf uitvoeren, of automatisch reservekandidaten toewijzen? Geen probleem!

Altijd en overal

Zowel de kopers- als verkopersomgeving van Maklr zijn volledig responsive en te gebruiken op mobiel, tablet en desktop. Kopers kunnen zich inschrijven voor jouw project waar en wanneer ze maar willen. Volledig coronaproof.

Alle voordelen op een rij

Onze Maklr. suite is ontworpen met zowel de wensen van jou als die van je klanten in gedachten. Zo kun je er zeker van zijn dat jij altijd de beste service biedt.

Voor jou

Voor je kopers

Sando van der Helm

Co-Founder

Begin met digitaal verkopen

Bekijk welke voordelen er zijn door onze producten te combineren.